Yorumlar



  • ( 4/5 ) sevgiliyedair.com : sevgiliyedair.com Tarih : 03/07/2012

    Merhabalar Selin Hanım Daha önce de bu şekilde istek gelmişti ve üzerimize düşen ne ise yaptık. Siz tamamen kendi yazılarım olsun siz sadece kapak tasarımını ve kitap cilt işini yapın diyen bir çok müşterimiz oldu ve gayet memnun kaldılar.

  • ( 5/5 ) Selin Boykız : Selin Boykız Tarih : 30/06/2012

    Merhaba, tasarımlarınız gerçekten çok hoş fakat ben kitabı kendim yazmak istiyorum.Sevgilim başkalarının kelimelerini anlar :) Benim yazıp sizin basmanız kapak tasarımlarını falan yapmanız mümkün mü ?

  • ( 4/5 ) şaşkın : şaşkın Tarih : 28/06/2012

    ben kapıda değilde gidip kargodan almak isiyorum böyle bir ayrıcalığınız var mı acaba :(

  • ( 4/5 ) sevgiliyedair.com : sevgiliyedair.com Tarih : 28/06/2012

    evet dilerseniz adres kısmına kargo şube adı belirterek oradan da teslim alablirsiniz.

  • ( 4/5 ) sssssssss : sssssssss Tarih : 28/06/2012

    kitabı bugün verdim ve sevgilimi ilk kez ağlarken gördüm.duygusuz sevgilimi bile duygulandırdıysa bu hediye herkese şiddetle tavsiyemdir:)hazırlayanlara çok çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık

  • ( 4/5 ) Serpil KORKMAZER : Serpil KORKMAZER Tarih : 22/06/2012

    Ben kocaelinden serpil korkmazer .Sizlerle tesadüfen tanıştık kızımın doğum günü ve ben değişik kalıcı anlamlı hediye ararken sizlerle tanıştım bana yardımcı olan efe,emin ve fatih bey Sizlere ne kadar teşekkür etsem az olur.Gerçekten aldığınız parayı son

  • ( 4/5 ) ERCAN ÇAVDAR : ERCAN ÇAVDAR Tarih : 15/06/2012

    gerçekten harika olmuş ben yaklaşık bir hafta önce aldım elime harika gerçekten beklediğimden iyi olmuş sizi tebrik ediyorum :))

  • ( 5/5 ) kübra : kübra Tarih : 15/06/2012

    kitap muhteşem olmuş emeğinizden dolayı sizi takdir ediyorum....Eğer sevgilinizin size tekrardan aşık olmasını istiyorsanız bu kitabı yaptırın

  • ( 5/5 ) huriye : huriye Tarih : 12/06/2012

    Kitabin bukadar güzel olacağını tahmin bile edemedim. ÇOK güzel olmuş ellerinize sağlık KALİTELİ VE GÜVENİLİR BİR SİTE SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM

  • ( 4/5 ) merve : merve Tarih : 22/05/2012

    kitap çok mükemmeeeeellll!!!! çok beendim göndermek için sabırsızlanıyorum çok teşekkürleeeerrr....

Karar veremediniz mi ? Yardımcı olalım.

Sevgiliye kitap; Sitemizdeki Sipariş formunda size sormuş olduğumuz sorularla, kendi bünyemizde bulunan yazılar birleştirilerek 100 sayfalık bir kitap oluşturulmaktadır. Yazılar tamamen siz yazmıssınız gibi karşı tarafa hitaben yazılmaktadır. Hiç bir şekilde anlam kopukluğu olmamaktadır. Sipariş formunda yükleyeceğiniz 3 Adet fotoğraftan 1 adeti ön kapak, 1 adeti arka kapak ve diğer 1 tanesi tüm sayfalarda yazıların altında görünecek şekilde kullanılmaktadır. Kitap kapağı sadece size özel tasarlanmaktadır. Kitabın Adını, arka kapak metnini yine siz belirtmektesiniz. Kitapta yazar olarak sizin adınız yazmaktadır. Kitaptarn Firmamıza ait herhangi logo yazı telefon numarası bulunmamaktadır. Önemli not: Siparişler sadece sitemiz üzerinden  alınmaktadır. www.sevgiliyedair.com Bunun dışında sipariş kabul edilmemektedir.   Anlayışınız için teşekkürler. Kargo Ücretsizdir.

Sevgiliyedair.Com | 2018 Tüm hakları saklıdır.