Yorumlar



  • ( 4/5 ) sevgiliyedair : sevgiliyedair Tarih : 07/07/2012

    leyla hanım kitabı beğenmenize bizde siz kadar sevindik. umarız eşinizde beğenecektir. Mutlulugunuz ömür boyu daim olsun

  • ( 4/5 ) sevgiliyedair : sevgiliyedair Tarih : 07/07/2012

    Burak bey Kitap teslimini kargo şubesinden de yapabiliriz. Adres kısmında bizlere PTT , aras kargo veya yurtiçi kargo şube ismi belirtmeniz yeterlidir.

  • ( 5/5 ) burak : burak Tarih : 06/07/2012

    ben siparişi verip evime gelmesini istemiyorum kargodan gidip kendim teslim almak istiyorum bu mumkun mu nasıl yapıcaz bunu

  • ( 5/5 ) LEYLA KAHVECİ : LEYLA KAHVECİ Tarih : 05/07/2012

    eşime evlilik yıl dönümümüz için hazırladığım hediye.evet güzel olacağını düşündüğüm için yaptırdım ama bu kadarımı beklemiyordum.okurken ben ağladım.bizi o kadar yansıtmış ki her kelime içime işledi.bu gün hediye edicem eşime çoook mutluyum.zamanında tes

  • ( 4/5 ) sevgiliyedair.com : sevgiliyedair.com Tarih : 03/07/2012

    Merhabalar Selin Hanım Daha önce de bu şekilde istek gelmişti ve üzerimize düşen ne ise yaptık. Siz tamamen kendi yazılarım olsun siz sadece kapak tasarımını ve kitap cilt işini yapın diyen bir çok müşterimiz oldu ve gayet memnun kaldılar.

  • ( 5/5 ) Selin Boykız : Selin Boykız Tarih : 30/06/2012

    Merhaba, tasarımlarınız gerçekten çok hoş fakat ben kitabı kendim yazmak istiyorum.Sevgilim başkalarının kelimelerini anlar :) Benim yazıp sizin basmanız kapak tasarımlarını falan yapmanız mümkün mü ?

  • ( 4/5 ) şaşkın : şaşkın Tarih : 28/06/2012

    ben kapıda değilde gidip kargodan almak isiyorum böyle bir ayrıcalığınız var mı acaba :(

  • ( 4/5 ) sevgiliyedair.com : sevgiliyedair.com Tarih : 28/06/2012

    evet dilerseniz adres kısmına kargo şube adı belirterek oradan da teslim alablirsiniz.

  • ( 4/5 ) sssssssss : sssssssss Tarih : 28/06/2012

    kitabı bugün verdim ve sevgilimi ilk kez ağlarken gördüm.duygusuz sevgilimi bile duygulandırdıysa bu hediye herkese şiddetle tavsiyemdir:)hazırlayanlara çok çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık

  • ( 4/5 ) Serpil KORKMAZER : Serpil KORKMAZER Tarih : 22/06/2012

    Ben kocaelinden serpil korkmazer .Sizlerle tesadüfen tanıştık kızımın doğum günü ve ben değişik kalıcı anlamlı hediye ararken sizlerle tanıştım bana yardımcı olan efe,emin ve fatih bey Sizlere ne kadar teşekkür etsem az olur.Gerçekten aldığınız parayı son

Karar veremediniz mi ? Yardımcı olalım.

Sevgiliye kitap; Sitemizdeki Sipariş formunda size sormuş olduğumuz sorularla, kendi bünyemizde bulunan yazılar birleştirilerek 100 sayfalık bir kitap oluşturulmaktadır. Yazılar tamamen siz yazmıssınız gibi karşı tarafa hitaben yazılmaktadır. Hiç bir şekilde anlam kopukluğu olmamaktadır. Sipariş formunda yükleyeceğiniz 3 Adet fotoğraftan 1 adeti ön kapak, 1 adeti arka kapak ve diğer 1 tanesi tüm sayfalarda yazıların altında görünecek şekilde kullanılmaktadır. Kitap kapağı sadece size özel tasarlanmaktadır. Kitabın Adını, arka kapak metnini yine siz belirtmektesiniz. Kitapta yazar olarak sizin adınız yazmaktadır. Kitaptarn Firmamıza ait herhangi logo yazı telefon numarası bulunmamaktadır. Önemli not: Siparişler sadece sitemiz üzerinden  alınmaktadır. www.sevgiliyedair.com Bunun dışında sipariş kabul edilmemektedir.   Anlayışınız için teşekkürler. Kargo Ücretsizdir.

Sevgiliyedair.Com | 2018 Tüm hakları saklıdır.